Jaana Villanen on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä, osakkaana ja kouluttajana. Koulutukseltaan hän on erikoisjuristi (HTM), ja on suorittanut myös useita erilaisia yrityksen liiketoimintaan liittyviä tutkintoja esimerkiksi tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon (TKEAT), johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) ja yrittäjän ammattitutkinnon. Lisäksi Jaana Villanen on näyttötutkintomestari ja opiskelee parhaillaan ammattiopettajan tutkintoa.

Jaana Villanen on toiminut useita vuosia yrityskoulutusten parissa, toimien sekä kehittäjänä, konsulttina että kouluttajana yrityksille. Jaana Villasella on vahva osaaminen yrityksien tuotteistuksesta, immateriaalioikeuksista, brändäämisestä ja projektijohtamisesta. Erilaiset kehitystehtävät, joita Jaana Villanen on toteuttanut, ovat koskeneet sekä markkinointia että organisaation muutosjohtamista. Lisäksi hän toimii aktiivisesti eri verkostoissa ja toimii kolumnistina ammattilehdissä ja kirjoittaa parhaillaan ensimmäistä tietokirjaansa. Villanen on laajalti kiitosta saanut, kokenut ja kysytty työpajojen vetäjä ja moderaattori.

Jaana Villanen uskoo, että selvittämällä yrityksen ”juuristo”, missio, visio ja arvot sekä panostamalla oikeisiin asioihin oikeaan aikaan, on mahdollista kehittää laadukkaita ja kestävää kehitystä tukevia tuotteita ja palveluita, joita voidaan markkinoida myös kansainvälisille markkinoille.

Jaana Villanen

jaana.villanen@prorigin.fi
+358 500 484 477