Luontoakateemi tarjoaa ratkaisuja askarruttaviin kysymyksiin luonnosta, koulutus- ja luennointitarpeisiin sekä siihen, miten saada luontokokemuksia monipuolisesti myös virtuaalisesti mm. striimauksien avulla maastosta ja podcastien avulla. Toiminnan kehittäjänä on Panu Villanen, joka on myös toinen Prorigin Oy:n perustajista. 

Luontoakateemi-toiminta toteutuu pääosin verkon kautta digitaalisesti. Tämä mahdollistaa sujuvan asioinnin aika- ja paikkariippumattomasti. Luontoakateemin tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa luonnosta, kehittää ja välittää uusia innovaatioita, joilla vahvistetaan kestävän kehityksen periaatteiden ja ekologisuuden noudattamista kaikissa valinnoissa. 

Luontovirtuoosi-asiantuntijapalvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää sekä pika-apua ilmenneisiin ongelmiin että laajempia räätälöityjä palvelukokonaisuuksia ja koulutuksia eri yhteisöjen kehittämistarpeisiin ajantasaisesti digitaalisuutta hyödyntäen. Luontovirtuoosi-asiantuntijapalvelun avulla palvelun tilaaja voi saada niin yksittäisen palvelun yhdeltä asiantuntijalta kuin laajemman palvelun useammalta asiantuntijalta. 

 

LUONTOAKATEEMI-SIVUSTOLLE

YouTube-kanavalle

Kiinnostuitko? Käy tutustumassa!