Seitti.pro tarjoaa ratkaisukeskeisiä mahdollisuuksien seittejä erilaisiin arjen tilanteisiin.
Kehitystoimintaamme ohjaa arvolähtöisyys, joka pureutuu missioon, visioon ja arvoihin, joilla synnytetään aidosti lisäarvoa tuottava kehitystyön perusta.

SEITTI.PRO on ratkaisukeskeinen ammattilaisten ja yritysten yhteisö, jonka tavoitteena on luoda menestyvää kehitystä täsmäratkaisuilla. Kehittäminen on kaikille mukana oleville sydämen asia – siksi haluamme tehdä siitä helppoa ja kannattavaa sekä palveluita käyttäville yrityksille että mukana oleville ammattilaisille.

Seitti.pro:n ammattilaiset ja ratkaisuyritykset ovat oman toimialansa vahvoja osaajia, jotka tarjoavat kustannustehokkaita ja tuotteistettuja palvelukokonaisuuksia vastuullisesti ja inhimillisesti. Sivustolla olevat tuotteistetut palvelukokonaisuudet ovat yksi esimerkki jokaisen osaamisalueesta. Voit ottaa suoraan yhteyttä ammattilaiseen oman räätälöidyn kokonaisuuden luomiseen. 

Arvopohjaisiin kehittämiskonsepteihin tarjoamme myös aina aidosti räätälöidyn konseptin, joka tuo ajan hermolla olevan pitkäjänteisen kehityksen mallin. Rakennamme kartoituksen pohjalta yrityksellesi tai organisaatiollesi kokonaisvaltaisen, personoidun kehitysstrategian ja koulutuspäivät.

AMMATTILAISET

SEITTI.PRO on ammattilaisten yhteisö, joka luo menestyvää kehitystä. Seitin rakentajina on kymmeniä rautaisia oman osaamisalueensa ammattilaisia, joilla on vahva arvopohjainen ote kehittämiseen sekä muutosten läpivientiin. 

LUE LISÄÄ

RATKAISUYRITYKSET

Seitti.pro:n ratkaisuyritykset ovat toimijoita, joita lämmöllä suosittelemme. 

Monesti sopivan ja luotettavan toimijan löytäminen on vaikeaa, ja joudumme käyttämään aikaa hakiessamme tarpeisiimme sopivinta palveluntuottaa. Sopivinta palveluntarjoajaa etsiessämme toiminnastamme hidasta, kallista ja jopa turhauttavaa.

Meille Seitti.pro:ssa vastuullisuus ja tarkoituslähtöinen toiminta on kaiken toiminnan perusta. 
Seitti.pron jokainen ratkaisuyritys on saanut asiakkailtaan laajalti suositteluja, toimien sekä vastuullisesti että kustannustehokkaasti.

LUE LISÄÄ

SIIRRY SIVUSTOLLE SEITTI.PRO

Ole rohkeasti yhteydessä – soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö! Olemme olemassa sinua varten. Seuraa minua myös Facebookissa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.

 050 048 4477
 jaana.villanen@prorigin.fi