Huippunaiset-ohjelmasarja kertoo huippunaisista tämän päivän Suomessa.

Vaikka naisten urakehityksestä on aloitettu keskustelu 1800-luvulla, naisten menestystarinoita koskevaa keskustelua on edelleen tv:ssä turhan vähän. Naisten tarinoille ja menestyselementtien esiin nostamiselle on edelleen tarvetta ja tilaa.

Huippunaiset TV– ohjelman tavoitteena on vahvistaa naisten itsetuntoa. Tavoitteena on, että tuotantokaudessa mukana olevien hyvin erilaisten tarinoiden avulla naiset kykenisivät oivaltamaan, kuinka olla vähättelemättä osaamistaan, tekemisiään eivätkä ajattelisi, että ”olen vain…Ohjelman tavoitteena on edistää osaltaan sitä, että jokaiselle naiselle syntyisi voimaa etsiä ja löytää oman äänensä, jotta se uskallettaisiin tuoda esiin aitona ja ainutkertaisena. Tähän usein toisten naisten esimerkki, voimaannuttavat tarinat ja rohkaiseminen auttavat. Löydetään vahvuutta olla enemmän oma itsensä. Ohjelman tavoitteena on rohkaista enemmän naisia etsimään omaan ääntään ja toteuttamaan omia unelmiaan sekä vahvistamaan osaamistaan, joka on monelle naiselle yhä edelleen yllättävän vaikeaa.

Siirry sivustolle Huippunaiset

Ole rohkeasti yhteydessä – soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö! Olemme olemassa sinua varten. Seuraa minua myös Facebookissa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.

 050 048 4477
 jaana.villanen@prorigin.fi