”Ole tekojesi kautta se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.”

Jaanaa voisi kuvata sanalla ”Senior Advisor”, joka rakastaa intohimoisesti kehittämistä ja ytimen vahvistamista arvopohjaisesti.  Jaana on vaikuttava puhuja ja juontaja, joka on jättää pienestäkin hetkestä konkreettisia matkaeväitä mukaan. Jaana haastaa positiivisella ja ratkaisukeskeisellä tavalla ajattelemaan ja antaa työvälineitä siihen, miten ja mistä löydetään rohkeutta toimia itselleen merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo. 

Jaanalla on osallistava ja sparraava ote toiminnassaan. Hänen kokonaisvaltainen tapansa toimia pohjautuu kymmenien vuosien kokemukseen muutosprojektien läpiviennistä. Jaana kykenee sanoittamaan sitä, kuinka tie menestykseen voi löytyä matkana läpi yritysten ja erehdysten. Jaana näkee arvot yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijänä. Kun organisaatiossa kehitetään arvotaitoja ja nostetaan arvot ja arvojohtaminen esille, synnytetään uudenlaista kykyä toimia, tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, jossa osallisuus ja kokeilu muodostavat kiinteän osan organisaatiokulttuuria.

Jaana on myös sekä kokenut että kiitelty moderoija ja juontaja. Hän saa paljon kiitosta läsnäolevasta ja osallistavasta otteestaan. Jaana on sekä käsikirjoittanut että juontajaa AlfaTV:llä näytettävää talkshow-ohjelmaa Huippunaiset. Lisäksi Jaana on mukana More than Beauty Academyn pääkouluttajana Missimatka-TV-ohjelmassa.

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikois-ja tavaramerkkijuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coah ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias oppija, joka haluaa alati kehittää omaa toimintaansa uudelle tasolle. Jaana on myös tietokirjailija. Hänen kirjansa pureutuvat tuotekehityksen saloista kehittämisen asenteeseen ja itsensä johtamiseen.
 

SIIRRY SIVUSTOLLE JAANA VILLANEN

Ole rohkeasti yhteydessä – soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö! Olemme olemassa sinua varten. Seuraa minua myös Facebookissa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.

 050 048 4477
 jaana.villanen@prorigin.fi