Slideshow (100%x100%)
 

Prorigin Oy tekee yhteistyötä koulujen, kuntien, yhdistysten ja yritysten sekä erilaisten muiden organisaatioiden kanssa luennoimalla luonto- ja ympäristöaiheista. Luennot ovat räätälöitävissä ja suurin osa luennoista soveltuu kaikenikäisille sekä erilaisille kohderyhmille niin rajatun joukon virkistyspäiviksi kuin yleisötapahtumiksikin. Osa on selkeästi tarkoitettu ammattikasvattajille ja ympäristö/luontoalalle suuntautuville ammattilaisille. 

Luennon ajankohdasta, paikasta, kestosta ja hinnasta sovitaan tilaajan kanssa aina erikseen, vaikka esim. tuotekuvauksessa on esitetty alustava luennon kestoaika.

Koulutuskokonaisuuden ajankohdasta, paikasta, kestosta ja hinnasta sovitaan tilaajan kanssa aina erikseen.

Lintukurssit ammattikasvattajille

Yhdestä päivästä useamman päivän lintukurssit perustuvat maastotyöskentelyyn ja havaintojen tekoon. Kurssi tarjoaa käytännön läheisesti sen, miten opiskelijoille tulisi opettaa linturyhmiä ja mihin kussakin linturyhmässä kannattaa kiinnittää huomiota, jotta voimme oppia tunnistamaan eri lajeja, ymmärtämään niiden käytöstä ja suojelemaan luontoa jälkipolville. 

LINNUT 100 oppimismateriaalina

Tässä muutamasta tunnista puolenpäivän koulutukseen ammattikasvattaja saa erinomaiset valmiudet käyttää pelillisyyttä opetuksessaan. Koulutus perustuu kouluttajan käsikirjoittamaan LINNUT 100 -teokseen, jota pelaamalla oppii paitsi eri lintulajeja myös niiden ominaispiirteitä. Koulutuksessa käytetään eri työmuotoja ja -tapoja sekä itse linnuista oppien että oppien erilaisia tapoja pelata LINNUT 100 -peliä. Koulutuksessa saa kosolti vinkkejä siitä, miten integroida peliä mm. matematiikkaan, äidinkieleen, vieraisiin kieliin, taideaineisiin sekä millä lailla peliä voi käyttää myös liikunnallisiin harjoitteisiin ja maasto-opetukseen.   

Pedagoginen peli-ilta

Tämä muutaman tunnin kestävä koulutus on samaan pakettiin nivottua viihdettä ja koulutusta parhaimmillaan. Samalla kun pelataan LINNUT 100 -peliä osallistuja oppii kosolti linnuista ja ryhmässä keksitään uusia pedagogisia tapoja pelata peliä. Tämä on kevyt- ja viihteellinen versio LINNUT 100 -oppimismateriaalikoulutuksesta. Erinomainen valinta esimerkiksi tyky-ohjelmaksi tai mihin vain jossa hyväntuulinen koulutushetki on paikallaan.

Ekologiaa leikkien                   

Miten maapallo toimii ja mitkä perustavanlaatuiset seikat ylläpitävät elollisuutta maapallolla? Tässä koulutuksessa käydään läpi ekosysteemin periaatteet, jotka takaavat elämän maapallolla. Koulutukseen kuuluu teorialuento- ja käytännön harjoitusosioita ja koulutus tapahtuu sekä sisä- että ulkotiloissa. Pedagogiikka noudattaa kokonaisvaltaista kasvatuskäsitystä, jossa tietojen ja tunteiden yhdistämisen lisäksi sosiaalisuus ja motoriikka ovat integroitu käytännön oppimistilanteissa. Suosittuja Ekologiaa leikkien -koulutuksia vetäjä on pitänyt 90-luvulta lähtien ja vuosien saatossa ohjelma on kehittynyt yhteiskuntamuutoksen mukana. Tässä koulutuksessa riittää vauhtia niin aivoille kuin koko kehollekin!
 

LUE KOULUTUSMATERIAALEISTA

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Panu Villanen
 panu.villanen@prorigin.fi
 +358 50 528 4534