• Valokuvat
  • Reliefit
  • Ateljee
 

Luonto on innoittanut ihmistä taiteen tekoon vuosituhannet. Ensimmäiset ihmisen luomat korut ovat 75 000 vuoden takaa. Kaulakorumaisen luomuksen esi-isämme teki herneen kokoisista makean veden kotilon kuorista (Nassarius kraussianus), jonka jälkipolvet löysivät vasta 20 vuotta sitten Blombosin luolasta Etelä-Afrikasta.

Luonto on myös Prorigin Designin inspiraation lähde. Luonnon muovaama todellisuus on ihmisen mielikuvitusta rikkaampaa, ja sen ymmärtäminen ja siitä ammentaminen toimii innovaattorina Prorigin Designissa.


Maisemakuvat, kuvat eliöistä ja niiden yksityiskohdat ovat kaikki kiinnostava osa ympäristöä ovatpa ne kuvattu maailman toiselta puolelta tai aivan lähiluonnosta.

Mustavalkoinen – Black Noir tai hyvin niukkavärisyys sopivat erinomaisesti, kun halutaan arvokasta eleganttiutta ja selkeitä yksityiskohtaisia rajoja. Värikuvat tuovat luonnon hehkun ja runsauden esiin.

Valokuvan voit tilata digitaalisena, mutta voit  halutessasi myös ostaa sen eri kokoisina, kehystettynä tai ilman kehystä.

Kysy lisää, ota yhteyttä: panu.villanen@prorigin.fi

Selaa valokuvia


Tervetuloa ATELJEEHEN tutustumaan ainutlaatuisiin reliefeihin, valokuviin ja koruihin!

Rantatie 59, 13300 Hämeenlinna

Sovi vierailuaika ateljeehen