Elämän tarkoitus on ylläpitää elämää. Ihmisellä on mahdollisuus tehdä elämässään valintoja. Loistelias tapa elämän ylläpitämiseksi on omat vastuunalaiset ja ympäristömyönteiset elämäntavat.

Taiteessa kiehtovinta on löytää eliöistä karisma. Sen voi aistia niiden erikoisista piirteistä, jotka ovat sopeuma ympäristöpaineeseen. Tahdonlujuuden karisman voi löytää kaarnakuoriaisen nakertamasta korumaisesta toukkakäytävästä tai hauraan voiman karisman lehden pinnalle palloiksi muodostuneista vesipisaroista.

Tieto tulee suomenkieleen sanasta tie, mennään tietä (tietoa) pitkin katsomaan miten asia on. Polku, äänet tai sykähdyttävä teos saattaa tiedon luo. Sen voi aistia maalta, vedestä tai ilmasta - sen voi löytää lahopuusta, katiskasta tai auditoriosta. Oppimisen alkuperää käyttäen tieto taltioituu muistipoluiksi ja edelleen sitä jalostaen, ymmärtäen ja käsittäen ympäristövastuulliseksi toimintatavaksi. Oletko valmis oppimaan?

"Mikäli puusta järkevästi karsitaan siitä kuivuneet oksat, tuloksena on todennäköisesti joukko terveitä oksia, joilla on hyvät mahdollisuudet menestyä alati muuttuvassa ympäristössä." – Jim Collins

Kuinka synnytät yritykseen vetovomaisen brändin sen arvoista, ainutkertaisesta osaamisesta ja yrityksen merkityksellisyydestä?